Privatpersoner

Vi erbjuder öppna utbildningar för privatpersoner i vår egen lokal i Stenhamra eller i Hälsans hus på Södermalm i Stockholm. Datum finns på hemsidan eller Facebook.

För privatpersoner, familjer och privata grupper som tex. föräldragrupper erbjuder vi även ett koncept som vi kallar livräddarparty.

Konceptet är enkelt och igenkännande: ni bjuder hem vänner och bekanta, sätter på lite kaffe, bakar eller köper lite bullar och bjuder hem oss.

Vi kommer hem till er och håller 1½-2 timmar lång utbildning/genomgång om säkerhet i hemmet. I slutet av livräddarpartyt visar vi praktiska säkerhetsprodukter som kan beställas på plats för leverans eller direktköp. Du som värd eller värdinna får extra förmånliga erbjudanden och en present.

Lite som de populära Tupperwarepartyt – men garanterat utan plastburkar!


 

När du bokar ett eget Livräddarparty kan du välja på:

Alt. 1 Barn-HLR
Vår certifierade instruktör håller en utbildning i hur du räddar ett barns liv. Vi pratar om olika risker i hemmet och på fritiden. Barn-HLR utbildningen följer uppdaterade riktlinjer enligt HLR-Rådet (oktober 2016). Barn-HLR och åtgärder om man sätter i halsen. Vi kommer även visa hur du gör HLR på vuxna (skillnaden barn-vuxen).

Alt. 2 HLR för vuxna
Vi gör en HLR-kurs där Fokus ligger på vuxna som löper störst risk att drabbas men vi ger även kunskap om och träning i att ta hand om ett barn som t ex sätter i halsen. Demonstration och information om hjärtstartare ingår också

Alt. 3 Brandskyddvi_deltar_i_amb_100px
Vi tittar på aktuella brandrisker i hemmiljön, pratar om hur man kan förebygga och hur du ska agera om en brand bryter ut. Alla får prova handbrandsläckare och brandfilt.

Erbjudandet gäller endast privatpersoner och grupper i Stockholmsområdet och i begränsat antal. Det går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Antal deltagare: 4 – 10 personer per tillfälle.
Rekommenderad ålder från 15 år.

Prislista ”eget livräddarparty”

4 pers 500 kr/deltagare
5 pers 400 kr/deltagare
6 pers 330 kr/deltagare
7 pers 290 kr/deltagare
8 pers 250 kr/deltagare
9 pers 220 kr/deltagare
10 pers 200 kr/deltagare