Om Nordinspira

Nordinspira AB är ett litet företag med ett stort kunnande och brett kontaktnät. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

Vi har huvudkontor på Färingsö utanför Stockholm men utbildar i hela landet. Nordinspira AB driver även webbutiken www.livraddning.com.

Företaget drivs av föreläsaren och utbildaren Gillis Nordin som har drygt  20 års erfarenhet av miljö- och säkerhetsarbete för hotell- och servicebranschen och mer än 25 år som utbildare. Gillis har bland annat arbetat som Miljö- och säkerhetschef på Sånga-Säby Hotell och Konferens (Nordens första Svanenmärkta hotell) och som säkerhetskonsult.

Jag har haft förtroendet att utbilda personer på skolor, förskolor, dataföretag, sjukhus, myndigheter, politiska partier, föreningar, civilförsvar, studiefrämjandet och många andra.

Namnet Nordinspira är en kombination av efternamnet på grundaren (Nordin) och ordet Inspiration kommer av latinets ”inspiro” som betyder att inblåsa eller väcka liv i, ett stimuli som sätter igång mental verksamhet. Nordinspira vill stimulera till kunskap i säkerhet- och miljöarbetet i Er verksamhet!

Nordinspira arbetar oftast på uppdrag från företag och organisationer. Alla prisuppgifter på sidan är därför angivna exkl. 25% moms. Våra leverans- och köpvillkor hittar du här. I vår webbutik kan du välja att visa priserna inkl. eller exkl. moms.

Nordinspira gillar samarbete och samarbetar med andra utbildningsföretag. Vår säkerhetschef är certifierad utbildare för bl.a Servicia Medical, Cupola Akademien och ett flertal andra utbildningsföretag. En certifiering från en tredje part borgar för en oberoende kvalitetssäkring. Behöver ditt utbildningsföretag ibland en extra resurs? Kontakta oss för ett förslag på hur vi kan samarbeta – vi kallar det för AVM (Andras VaruMärke).

Du hittar även våra utbildningar via våra samarbetspartner Utbildning.se.

Vi är medlemmar i branschföreningar som Brandskyddsföreningen, SveBra, Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige (BFHS) och HLR-Rådet. Vi stödjer även Hjärt-Lungfonden och Världsnaturfonden.

För oss är hållbarhet viktigt. Vi är med i Stockholm Stads Klimatpakt och arbetar hela tiden för att minimera vår miljöpåverkan.

Vi är stolt sponsor till Nattskiftet. Nattskiftet är en partipolitiskt, religiöst obunden och ideell organisation som arbetar för rätten att vara trygg i natten.

Om denna webbsida: Vår webbserver lagrar sk. kakor/cookies för att ditt besök ska underlättas och fungera felfritt. Alla texter, bilder och dokument på denna webbplats tillhör Nordinspira och får inte användas utan skriftligt tillstånd från Nordinspira.

Brandskyddsforeningen_Logo_MEDLEMBanner och mailsignatur_utbildare

 

 

hlr-logo bfhs